Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Irány a Balaton!

Idézetek

Karácsonyi vásárlás

2010.12.15. 21:38 Little Girl:)

Már most tele van a ---- nem is írom le mert nem szeretek csúnya szavakat ide illeszteni mert nem méltó rá a blogom. Tehát még nem vettem semmit karácsonyra semmit de már 3 napja a pénzemet számolom, hogy mindenkinek megfelelő ajándékot vehessek ami nem is túl drága de örül is neki. Megrendeltem a nővérem és a nagypapám ajándékát, az osztálytársamnak holnap veszek veszek valamit és Dóri ajándékának egy részét is holnap veszem. Most előszőr még kölcsön is kellett kérnek egy nagyon jó barátomtól mert nem volt semmi pénzem ajándékokra és az olyan nyomasztó, hogy Te kapsz de nem adsz.   Az a baj, hogy most már nem arról szól a karácsony amiről kéne. Őszíntén szólva nagyon kevesen tudják, hogy hogyan is kéne ezt ünnepelni. NEM az ajándékról szól hanem, hogy együtt van a család és együtt ünnepelünk szeretetben és meghittségben. Ezért arra gondoltam és lehet jövőre bevezetjük, hogy mindenki húz egy nevet és csak azt a személyt ajándékozza meg Karácsonyra. Ezért nem kell olyan sokat költeni szerintem ez tök korrekt lenne és még is ajándékoznánk azért de nem kerülnénk adósságokba meg végre arról szólna az ünnep amiről szól.

 

:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr322518449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása