Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Irány a Balaton!

Idézetek

VOLT FESZTIVÁL

2011.07.05. 10:50 Little Girl:)

Június 29.-Július 3.-ig Sopronban teltek napjaim, hogy miért? hát mert ott Volt a volt fesztivál hihetetlen sok jó fellépővel. Nem voltunk mindig a VOLT feszten Dórival mert vagy aludtunk vagy csatangoltunk a városba vagy hajat festettünk szóval elfoglaltuk magunkat. De este felé mindig ott voltunk mert akkor volt élet a Volton ( és a jobb fellépők).

 

1.nap

 Megérkezés, vásárlás stb. Este My chemical romance az durva volt mert ott nagyon nem voltam már szomjas és rendesen mentek a tolongások előre jutások és ki kellett hozni a haverjaimnak mert bepánikoltam. De Alvinon már tökre frankón jól voltam:)

2.nap

Reggelit is kaptunk. Este Tankcsapba, Sum 41 nagyon állat volt mind2-ő:D Szoliztunk is:)

3.nap

Hajat festettünk (nem sok változás:( ) Tetkót csináltattunk és azután jöttek a balcserencsék...nem jött a busz.:D

4.nap

Éjjel amikor hazaértünk olyan átlagosan kb. minden nap fél 4 4 körül értünk haza. De akkor éjjel ismerkedtünk is nem ez volt a lényeg. Nagyba készülődünk a lefekvéshez és egyszer csak kopognak és benyit egy csávó mondva: "A haverom mondta, hogy itt két csinos lány lakik ebben a szobában és, hogy nincs e esetleg cigitek vagy piátok" és mondtuk nincs, oké kiment és még jóhogy gyorsan ráfordítottam a kulcsot mert vissza jött és még füvet is követelt és persze az se volt és elkezdett káromkodni meg minden és olyan félelmetes volt. Ezért inkább megvártuk míg felkel a nap olyan fél 6 körül és akkor elaludtunk. Na és ekkor késtük le a reggelit..:( Este 30 seconds to mars-on tomboltunk:)

Első nap is ismerkedtünk amikor a Volt buszt vártuk. Utolsó koncerten találkoztam azzal a pasival és jól eltöltöttük az estét. Beszélgettünk, táncoltunk.

Vettem egy nyakba akasztós kártya tartót (kártya =fizető eszköz) 1500ft-volt de megérte:))

Nagyon jó volt, jövőre is megyünk vagy máshova:D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr753041083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása