Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Irány a Balaton!

Idézetek

Siófok

2010.06.26. 22:06 Little Girl:)

Hétfőn indultunk olyan kettő körül, még bevásároltunk "inni" valókból nehogy szomjasak legyünk már:D Persze az idő pocsék volt, sőt az eső is szakadt, de nekünk semmi nem vette el a kedvünk nagyon jóóóó volt végre önnálóan lenni, azaz szülők és tanárok nélkül. Minden este máshogy telt első nap nem csináltunk semmi különöset, mert hulla fáradtak voltunk és még a nagymamája is ott aludt a házigazdának. Másnap elment a nagyi reggel, és felfedező túrára mentünk, azaz bevásároltunk. Twisteresztünk, táncoltunk és még főztünk is, legtöbbször ilyen zacskós levest, de megfordult a konyhába még spagetti és palacsinta is. Olyan jó volt úgy lenni, hogy nem kell hazamenni meg semmi ilyen, ha szarul vagy akkor bealszol és ennyi:D Harmadik éjszaka azért az durvábbra sikeredett, mert ott azért rendesen kiborult egy-két ember és még egy fenyőfát is szét vertünk amit csak a kezünk bánt.:S  Voltak ott németek is dórikáék át mentek, én addig a kapu előtt bevágtam a szunyát mint egy hajléktalan....:D Csillagokat is néztünk, de banyek megint nem sikerült a szabad ég alatt aludni hát ezt nem hiszem el......:S Palacsintát csináltunk a végén már én sütöttem az egészet szinte mert a csajok feladták:D Rengeteg pillanat kép készült, meg pózolt is:D ésssss ami a legfontosabb hogy dóriiiiii megtanult gázt begyújtani és mosogatni de hogy hogy vezettem rá a dolgokra az egy kifinomult technika....ami mindig jól jöhet.....:D  Kár hogy még arra a két napra nem tudtunk maradni pedig nagyon szerettem volna, de nagypapa szülinap szóval itthon kellett lenni:) Vonaton ismerkedtünk, mert mért ne nehogy unatkozzunk márrr, na de ilyen ismerkedő szöveget se hallottatok még ......:= "jaj bocsi nincs valami üdítőtök mert sok csipszet vettünk és szomjasak vagyunk" LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL:D Majd képeket is rakok ide de lehet videót csinálok csak arra még rá kell jönni, hogy is kell ide felrakni.

Viszlát Balcsi:)
Csóóóóókolom:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr572112436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása