Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Irány a Balaton!

Idézetek

Augusztus 20.

2010.08.21. 01:09 Little Girl:)

Gergő feljött vidékről a szüleitől a tűzijátékra úgy délután kettő körül. Persze szokás szerint nem késtem, de a vonat begurulást sajna lekéstem. Hazaértünk hozzám és itt filmeket nézegettünk meg kajáltunk és még nővérem pasija is megjelent ami  rosszul sült el persze nem a pasi miatt, hanem a nővérem izgulósága miatt, mert elég faszságokat beszélt és ez kicsit megbotránkoztató volt, na de ezt hagyjuk. Fél 8 körül elindultunk a tűzijátékra, de előtte még Dóriékkal is taliztunk Moszkván. Csináltunk pár képet. Tűzijáték szép volt jó volt, de ennyi elég volt többet nem hiszem, hogy kimegyünk. Utána Gergőnek  haza kellett mennie így hárman folytattuk utunkat tovább. Éjjel-nappaliba is betévedtünk....Millenárisba ültünk le egy jó darabig, és ki is küldtek minket, mert már zárt:(  Találtunk egy lépcsős helyet így ott folytattuk az eszme cserélést. Két helyes fiatallal dumáltunk, akik ki kémleltek az ablakon. De azért nem mindenki volt ilyen kedves velünk sajnos. Valaki azt hitte nagy a szája és lejött okoskodni, de aztán valami másik csávót küldött. Ez se volt még, hogy futok az életemért vagy valami, vagy valaki elöl, de ez nagy para volt, de nem volt rossz: D abszolút élveztem jó mondjuk így utólag, de amikor ott fut az ember azért az elég durva. Már utána lenyugodtak a kedélyek és Daniék elkísértek a Margit hídig ahol vártak volna velem egy buszt csak jött sok és nekem nem volt jó, de mivel egy party busz is megállt, ami a hajógyárira ment így felszálltunk de full extrás busz volt azért. Utána pisilés bokorba azt tippli és sprint haza, vagyis apuci karjaiba, mert ő egy darabig kijött elém:)

 

ELSŐ ÁS UTOLSÓ KÁROMKODÓS BEJEGYZÉS

 

Csókolom:D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr392236327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása