Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Irány a Balaton!

Idézetek

Föld napja

2010.04.22. 22:40 Little Girl:)

Őszintén szólva nem értem minek tartunk föld napját, mert ezen az egy napon úgyse takarékoskodunk a villannyal, vízzel meg egyéb dolgokkal mindenki ugyan úgy tojik rá. Mind1 azért elmesélem nálunk mi is történt a suliban. 4óra volt megtartva és utána a földszinten minden osztály kapott egy asztalt és kirakta a szerinte reform (egészséges) ételkülönlegességeket. Mi osztályunk szójafasírtal készült, ami 5 perc alatt el is fogyott olyan fincsi volt. Jobbnál jobb ételek voltak (búzacsíra, barna kenyerek több féle ízben, japán tea, hársfatea, diós sütemény, stb.). Körülbelül 1 órát voltunk ezen az egész cuccon meg a tömeg is szétszéledt. Előző órákban meg valami filmet vetítettek a közepétől, de nem nagyon értettük, de lehet, kölcsön kérem Annától, mert neki megvan dvd-n. Elmentünk Edinával ez az őrület után szemöldökszedésre, mert néha nem árt:)

Délután Dórika elé vágtattam az Adyhoz. Kajáltunk a westendbe később meg osztálytársa is csatlakozott hozzánk. Összefutottunk dórika egyik haverjával azt ők jól eldumáltak, mi meg elmentünk dumálni ketten, jól eldumáltunk. Csak sajnos sietnem kellett, mert apukámmal taliztam a Kálvin téren.

Zöld Macska nevezetű helyre ahol a Berda színpadosok meg csillogtathatták tehetségüket, és ez meg is történt szóval grat:) Csak az volt a baj, hogy elkéstünk, mert nem találtuk a helyet és már elkezdődött, de azért élvezhető volt:)

 

Ui.: Imádom az ilyen nyüzsis napokat:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr251969791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása