Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Irány a Balaton!

Idézetek

Dolgozattal teli nap...

2009.05.14. 17:19 Little Girl:)

Jól kezdődött a nap megváratott az egyik haverom reggel. Első órán megírtuk a kémia dogát hát kb szerintem úgy fog sikerülni mint a töri nagyából. Nyelvtan remélem lesz egy 4-es mert az jól jönne.  Mondhatjuk azt nem vagyok elájúlva a mai teljesítményemtől....!Tegnapi depis hangulatom mára már szerencsére felszívodott. Délután haza jöttem élveztem hogy végre nem kel tanulni másnapra kellett már egy kis kikapcsolódás. Valami okosságot beleviszek a mai bejegyzésbe hamár a tegnapiba nem nagyon sikerült.

Aki tetoválást akar de nem állandót és a matricából már kinőtt akkor ezt nekik ajánlom:D

Délkelet-Ázsiában, Indiában, a Közép-Keleten és Észak-Afrikában már 5000 évvel ezelőtt ismert volt az összezúzott hennalevelekből készült pép, amit testfestésre használtak. A henna a tetoválással ellentétben teljesen fájdalommentesen készül. A felkent pépet 10-12 órán keresztül hagyják a bőrön, ezalatt a festék felszívódik a bőr legfelső rétegeibe,
majd fokozatosan kopik le napokkal később.
A mehndi - ahogy az indiaiak nevezik a hennát - a keleti kultúra szerves részévé vált az idők folyamán. Az esküvőket megelőző éjszakán a menyasszonyt a család nőtagjai feldíszítik hennával. A hagyomány szerint amíg a menyasszony kezén teljesen el nem halványul a minta, addig tilos házi munkát végeznie. De a minta tartóssága más szempontból is fontos: ebből jósolták meg, mennyire lesz boldog és tartós a házasság.

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr921121731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása