Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Irány a Balaton!

Idézetek

Sing teacher

2010.09.20. 21:54 Little Girl:)

Különböző tanárok léteznek: például: távolságtartó, szigorú,kedves,őszínte,barátságos,makacs,flegma,beképzelt,vicces,szeretetreméltó, és még sok már tulajdonsága lehet egy jó vagy talán rossz tanárnak. Nekem őszíntén szólva a barátságos és az őszínte tanárok jönnek be na nem úgy de azokra legalább fel lehet nézni valamilyen szinten, mert nem lenéz hanem veled együtt végzi a munkáját és még te is élvezed. Három kedvenc tanárom van: Angol,Ének,Fizika és pontosan ilyen sorrendben. Hogy miért? Mert ők közvetlenek és nem gondolják azt, hogy mie gy kis taknyos tinik vagyunk...(ez szó szerint idéztem egy másik tanártól). Mindenki úgy van vele, hogy amit szeret azt megis tanulja, de nem mindegy hogyan tanítják és az se mindegy hogy ki veri a fejünkbe a tananyagot. Azért írtam ezt most le, mert talán ma voltam olyan helyzetben, hogy ez megis fogalmazódott bennem ez a bejegyzés. Voltam délután ének fakultáción, nem azért jelentkeztem mert annyira imádok énekelni hanem azért mert azt mondta a tanárnő hogy ő mindenben segít, hogy idén leérettségizzünk énekből. "mert baszki kurva egyszerű és legalább már lesz egy válaszottad..."(nem szó szerint idézve de ez volt a lényege a tanárnő beszédében). Mível az sosem árt ha van egy előre hozott érettségim ezért belevágok remélem sikerül. Nem is ez a lényeg hanem az, hogy óra után is lehet vele beszélni sőt még óra alatt is. Ma fakt. után álltunk a busz megállóban és kijött az ének tanárnő és megkérdezte, hogy ne vigyen e el minket az árpád hídig mert ő úgyis arra megy és mért ne vinne el minket ha úgyis arra megy. Nos nem hiszem, hogy ezt bármelyik tanár felajánlotta volna.....Asszem erről ennyit.

ui:mindenki más, de olykor jó jobbnak lenni a többiektől.

Pápá

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr882311211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása