Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Irány a Balaton!

Idézetek

Elérkezdtünk a mai naphoz

2009.08.17. 20:36 Little Girl:)

Ma is voltam moziban a változatosság kedvéért:) Határozottan jó film volt a mai: olyan testvér szeretettről szólt nem ezt volt a lényege hanem az hogy nő csábász pasi volt és kb 30 éves és még mindig nem állatodott meg, nos ez elég közel áll hozzám ezért tetszett olyan nagyon, jó azért a címét is elárulom. "Excsajom szelleme" ajánlom mindenkinek:) Húha megint elérkezett az az idő hogy elutazom Balatonfenyvesre, tudom most mindenki aki olvassa a blogom fejéhez kap hogy akkor megint nem írok 1 hétig de ez van. Ha a suli elkezdődik ígérem gyakrabban fogok írni mert akkor nem lesz már nyár...és több időm lesz.

Szokásomhoz híven most is kedveskedek nektek valamivel de ez most csak a lányokhoz fog szólni, mert smink tippeket  írok de nem akármijet hanem szem szín alapján. (nem én találtam ki őket ne féljetek nyugottan ki lehet próbálni:)

Neked legjobban álló színeket és árnyalatokat a szemed színe határozza meg elsősorban, de számít a bőröd színe is, illetve annak árnyalata.

Kék szemhez
Kiemelőként pezsgőszín, rózsaszín, hideg kék, világos levendula, ibolyaszín, arany és zöld színek jöhetnek szóba. Árnyékolónak kávébarna, bronzszín, mézszín, tengerészkék vagy olívazöld az ideális.

Barna szemhez
Kiemelőnek pezsgőszínt, zöldet, rózsaszínt vagy halvány aranyat használj. Árnyékolónak pedig harsány zöldeket és fémes barnákat, de egy erősebb rózsaszín is szép lehet.
Zöld szemhez
Neked is jól áll a pezsgőszín, a rózsaszín, a barna és a lila. Árnyékoló gyanánt a lila a legideálisabb, de a barna is szép.

Nagyító trükkök
    * A szemet kinyitja, és frissé teszi a fehér szemkontúr. Ezt azonban csak az alsó pillasor belső felére vidd fel, máshol nagyon természetellenes lenne.
    * A szempillaspirál szintén nagyítja a szemet, mert formázza is a pillákat. Ha nem félsz használni, vess be a szempilla-göndörítőt.
    * A világos színek mindig nagyítanak, a sötétek viszont kicsinyítenek.
    * Ha sokat ülsz a monitor előtt, és gyakran piros a szemed, akkor használj szemcseppet, hogy a szemed fehérje tiszta és csillogó legyen.

Hogyan fesd ki?
Mindenki különböző, hogy valami okosat mondjunk. Sőt, az ember arcának két fele sem egyezik. Nem mindegy tehát, hogy hogyan kened fel a festéket. Az árnyékolással, satírozással, kontúrral formázhatod a szemeidet. Nagyíthatod, közelítheted őket egymáshoz, megemelheted a szemhéjadat.

Ha a szemed arányos:
A szemhéj és a szemöldökcsont arányos nagyságú. A szemöldökcsont kicsit szélesebb a szemhéjnál. A szemhéj jól látszik. A kiemelőt a szemöldök íve alá vidd fel, az árnyékolóval hangsúlyozd a ránc felett a szemöldökcsont formáját. A szemhéjra kent világos árnyalattal emeld ki a szemed színét.

Ha nem látszik a szemhéjad:
A szemhéj nagyon keskeny, de akár az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem látszik. A szemhéj duzzadt, a szemöldökcsont kiugrik. A szemhéjat halvány kiemelővel hangsúlyozd, a szemhéjránc fölé pedig sötétebb árnyékolót kenj.
Ha széles a szemhéjad, és keskeny a szemöldökcsont
Jól látható a szemhéj, a szemöldökcsont kevesebb helyet foglal el. A szemhéj méretének csökkentésére használj közepesen semleges színt. Így a szemed színét is jobban érvényre juttatod. Halványabb színnel hangsúlyozz, így növelve a szemöldökcsontot.
(ez az oldal nélkül nem jöhetett volna létre ez a smink tippes bejegyzés: http://szisza.hupont.hu/9/hogy-s-mint-sminkelj

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr551316094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása