Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Irány a Balaton!

Idézetek

újra itten

2010.04.09. 23:24 Little Girl:)

Véget ért a húsvéti szünet minden Bródys diák örömére és persze bánatára. Egyész jól telt a Komáromba töltött napok és még a gyógyfürdőbe is ellátogattunk. De egy valami nagyon bánt hogy volt ott 4 fiu/férfi és egyikőjük se locsolt meg:( nah mind1 a mai fiatalok már csak ilyenek....Kedden átjött Viktor (barátom) jó tőlem ezt még furcsa megszokni hogy van állandó barátom vagyis 1 hónapja, de már kell valami rendszer. Tehát kedden nem voltam ezáltal edzésen, de viszont csütörtökön igen, pedig jobb lett volna a seggemen maradnok. Mert megint sikerült elhagynom egy vesszőt és azért verés jár ám. Jó van azért ne túlozzunk de egy fejmosás azért jár. Noh mind1. Angol órán kiderült hogy elmondtam egy "titkot" amit nem kellett volna, mert az angol tanár nénivel szoktunk beszélgetni mert ő nagyon jó fej, és elmondta hogy az osztályfőnökünk beiratkozott salsa táncra. Mivel a tanárnő minden óra elején megkérdezi, hogy mit csináltunk előző nap meg hogy vagyunk, stb és erre én is megkérdeztem és elárultam és, hogy ez mekkora izéség....na ezen nagyon felkaptam a vizet persze nem mutattam a külvilágnak, hogy most ezen mit kell kiakadni és elmondtam nagy cucc. Jó mind1 nem is fontos igazából csak most sztem fujjol rám a tanár néni. Holnap nagy tanulásba kezdek, meg jövő hétre is kihat ez mert kisérettségi 19.-én jaj mindenki annyira parol, mert igazából semmi értelme szerintem meg így a diákok 99%-a velem ért egyet. A kisérettségi végülis arra jó, hogy legyél ilyen vizsga szituba mert szokd a nagyérettségihez de könyörgöm akkor nem kéne mind a 4 tantárgyból elég lenne egy vagy kettő. De ehhez túl egyszerűek a tanárok, hogy erre rá jöjjenek......:)

 

csók bye-bye

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr351908661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KicsiKacsa 2010.04.11. 16:22:28

Nagyon jó olvasni a blogodat, és ne izgulj, engem se locsolt meg senki :(
Sok szerencsét a kisérettségihez és köszönöm a kedves kommentet!
süti beállítások módosítása