Kicsi lány

Remek elfoglaltság, és esetleg még jó blogger isl ehetek:) Aki akar az még emailt is írhat nekem erre az email címre: kezdet1@gmail.com

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Irány a Balaton!

Idézetek

Kimozdulás itthonról 2 nap után:D Jó meg egy kritikával teli bejegyzés tudjátok erre mit szoktam mondani hát ez van:D

2009.07.08. 19:16 Little Girl:)

Apukám ma itthon volt nem dolgozott és ezért 9-kor keltett mert az milyen jó, akkor nem töltjük az értékes órákat alvással......mondjuk ezzel nem értek egyet de hát ez van a szülők diktálnak. Elmentünk a Széchenyi fürdőbe mert ott még nem voltam és össze akartuk hasonlítani a Dagály fürdővel. Erről van mit mesélni az is biztos, kezdjük talán a parkolással a ligetbe szerda délelött nyári szünetbe megállni képtelenség mivel minden édes drága gyermek ilyenkor megy az állatkertbe és a vidámparkba és az édes drága szülők a kisebb gyerekeket elkisérik  a szülők mivel járjanak ha nem a környezet pusztító járművel az autóval. Jó bevallom mi is autóval érkeztünk mert bármennyire is káros az egészségre és a környezetre egyre több állampolgár utaztatja a hátsóját egy autóban. Másik nagy megdöbbenésünk akkor ért minket amikor  az elbűvölő kis pénztáros nőci szép kis csillingelő hangon tájékoztott minket a számla végösszegéről ami 6000ft volt 2 fő részére, kifizettük szépen csendben rossz szót nem ismerve távoztunk az öltözők irányába. Tele volt túristával ez nem baj persze de valahogy nem éreztem magam "otthon" sakkoztunk is de sajnos ismétlem sajnos nem tudtuk bejefejezni mert jött érte a tulajdonosa mert már vége a szép időknek nincs ottani sakktábla mint régen. Szép volt jó volt de 2 óra után le is léptünk mert köszöntük szépen ennyi elég volt. Kajálni vágyakoztunk és a körüton megis találtuk a jó éttermet így utólag nem a megfelelőt választottuk de ha nem próbáljuk nem tudjuk meg. Gyrost ettünk és ilyen hangulatosnak nem nevezném beülős étterem féle volt tele hamis na jó így nem fogalmazhatok mert még megszólnak, de nekem ez az indiai-török stílus nem nagyon feküdt nekem látszott hogy olyan gagyi a berendezés mert emúgy semmi bajom az efféle kultúrával de a "hamis" dolgokat nem csípem, és a wc huh az eléggé ilyesztő volt mert lekelett menni egy alaksor szerü helységbe és ott egy hapsi ült bőr fotelban olyan érzésem támadt hogyha ez valamit beszól síkítva fogom keresni a vészkijáratot de erre nem került sor:D Pedikűröshöz is mentünk volna de nem volt felesleges 3 óránk erre mert ez afféle tanuló lett volna.  

Ez a bejegyzés nagyon nagyon kritikásra sikerült de hát ez van:D

Élvezzétek a nyarat mert ez se tart örökké:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdet1.blog.hu/api/trackback/id/tr871234812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása